AcasaPortalInregistrareConectare

Intra//Enter

!!! NOW !!! Oferim Redirecte si Evidenta Online a acestora serverelor ce intra in comunitatea noastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa fa inregistrati si sa faceti o cerere pentru a intra in comunitate aici.
Pe langa aceste redirecte cu evidenta online ve-ti mai primi si un DNS gratuit pentru a facilita conectarea playerilor pe serverul dumneavoastra adaugandul la favorite.


Created by Alecks.
Last modified : 24.12.2009 for Xtreme|™ Zone.
Cstrike Xtreme

Navigare Forum

  Forum
·  Regulamentul forumului
·  Regulament Adm. & Mod.
·  Intra in Staff
·  Info forum
·  Cos de gunoi

  Counter Strike
·  Tutoriale
·  Addons-uri
·  Plugin-uri
·  Mod-uri
·  Harti
·  Skin-uri
·  Programe
·  Servere Free
·  Steam/PacSteam
·  Download C-Strike
·  Mici secrete
·  Probleme joc
·  Probleme server

  Diverse Tutoriale
·  Tutoriale Photoshop
·  Tutoriale HTML
·  Tutoriale PHP
·  Tutoriale MU

  Diverse
·  Software
·  Hardware
·  Discutii generale
·  Photoshop
·  Servere C-strike
·  Software/Tutoriale
·  Download Muzica
·  Download Filme


Ajutati-ne sa marim comunitatea.
Daca vreti sa ne ajutati sa
marim comunitatea Xtreme
o puteti face intr-un mod
foarte simplu.Trimite-ti unul
dintre urmatoarele mass-uri
pe Y!M-ul dumneavoastra.
Multumim.

Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Info

Pentru o functionare mai buna downloadati Mozilla Firefox ca Browser !!!
Serverele comunitatii Xtreme

Counter-Strike History

Abreviat CS, este un first-person shooter tactic aparut dintr-un mod Half-Life realizat de Minh "Gooseman" Le si Jess "Cliffe" Cliffe. Jocul a fost dezvoltat intr-o serie de variante de la lansarea originala, ce contine in prezent: Counter-Strike:Condition Zero, Counter-Strike:Source si Counter-Strike pentru Xbox . Counter-Strike pune in lupta o echipa de teroristi si alta de trupe speciale ale politiei intr-o serie de runde. Fiecare runda e castigata fie prin indeplinirea obiectivului misiunii sau prin neutralizarea echipei adverse. Ultima incarnare a jocului, Counter-Strike:Source, e bazat pe motorul sursa(source engine) dezvoltat pentru Half-Life. Semne ale influentei majore pe care Counter-Strike o exercita pot fi vazute in aparitia unor mod-uri pentru jocuri ca Quake III Arena, Unreal Turnament, si alte shootere individuale ca Global Operations, America's Army, Call of Duty, True Combat Elite si multe altele. Din luna mai a anului 2006 pana in ziua de astazi Counter-Strike este cel mai jucat first-person shooter(FPS) din lume. In 2002 erau peste 30,000 de servere populate pe internet pentru Counter-Strike (locul 2 l-a ocupat Unreal Tournament cu aproximativ 9.800 de servere). In 2004 statisticiile GameSpy aratau ca peste 85,000 de utilizatori jucau Counter-Strike simultan, si in 2006, Steam arata cu regularitate ca 200,000 de utilizatori joaca Counter-Strike(mai sunt incluse: Counter-Strike:Source si Counter-Strike:Condition Zero) in acelasi timp. Potrivit statisticilor adunate de platforma Steam de la Valve acesti utilizatori contribuie colectiv la adunarea a 6.177 milioane de minute pe luna, din 5 februarie 2007, solidificandu-si pozitia ca cel mai popular online first-person shooter. Initial Counter-Strike era jucat online cu ajutorul serviciului WON, care a fost inchis in 2004, fortand utilizatorii sa schimbe pe Steam(la care unii utilizatori au raspuns realizand propria retea WON numita WON2).

Gameplay


Counter-Strike este un first-person shooter(FPS) in care jucatorii se alatura fie teroristilor fie echipelor speciale ale politiei. Fiecare echipa incearca sa indeplineasca obiectivele misiunii sau sa elimine echipa opusa. Fiecare runda incepe cu cele 2 echipe aparand simultan(SPAWN) fiecare in bazele lor aflate de obicei la capetele opuse ale hartii. Jucatorul poate sa aleaga intre 8 caractere diferite(cate 4 pentru fiecare echipa. Counter Strike:Condition Zero a mai adougat cate un caracter fiecarei echipe). Fiecare jucator porneste, in general cu $800(desi suma poate fi editata de un administrator), 2 cartuse de munitie, un cutit, si un pistol: un Heckler & Koch USP 45 pentru fortele speciale ale politiei si un GLOCK 18c pentru teroristi. Jucatorilor li se da un ragaz inaintea inceperii fiecarei runde(cunoscut sub numele de freeze time) pentru a se pregati si a cumpara echipament. Se pot intoarce in zona de cumparare (baza) intr-un anumit interval de timp pentru a cumpara ecipament nou(90 de secunde default). Odata ce runda s-a terminat jucatorii supravietuitori tin echipamentele cumparate la inceputul rundei pentru a fi folosit in runda urmatoare. Jucatorii ucisi incep runda cu echipamentul de baza(default). Banusuri in $ sunt repartizate pentru castigarea unei runde, pierderea ei, uciderea unui inamic, salvarea unui ostatic sau plantarea bombei. Tabela de scor arata scorul echipelor in aditie statisticilor pentru fiecare jucator: nume, scor(kills), death's, si ping-ul(sau LAG-ul in milisecunde). Tabela de scor indica deasemenea si daca un jucator este mort sau viu, daca poarta bomba sau este VIP-ul(pe hartiile cu profil asasinare), desi informatiile despre jucatorii aflati in echipa opusa sunt restrictionate pana cand jucatorul este mort(dead), pentru ca informatiile sunt importante. Jucatorii ucisi devin "fantome" pentru restul rundei, ei nu pot sa-si schimbe numele pana cand nu sunt readusi la viata(SPAWN) din nou, chat-text-ul nu poate ... Pentru a citi in continuare dati un click aici.
Cstrike Xtreme

Forum

  Tutoriale Cstrike
·  Web Mod Server
·  Sank Sounds AmxModX
·  Background Cstrike
·  Patch-uirea serverelor 47 + 48
·  Counter Strike History

  Moduri Cstrike
·  Mod Hide'n Seek
·  Mod Gun Game
·  Mod Respawn
·  Mod SuperHero
·  Mod DeathRun
·  Mod Diablo
·  Mod Soccer Jam
·  Mod Knife

  Resurse Cstrike
·  TeamSpeak 2
·  Decal Converter
·  Server Creator/Addons Creator
·  Cstrike Server Maker
·  Servers
·  Maps
·  Skins

  Download
·  Download Muzica
·  Download Filme


Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automata:
:: Mi-am uitat parola
Sondaj
Ce parere aveti despre forum ???
Excelenta
60%
 60% [ 12 ]
Buna
15%
 15% [ 3 ]
Nu-i rau
10%
 10% [ 2 ]
Mai ai de lucru
5%
 5% [ 1 ]
Deloc
10%
 10% [ 2 ]
Total voturi : 20
Votati-ne
Parteneriat